31 Ekim 2005 Pazartesi

Denedim ama olmadı,ben yalnız başıma boşboş dolaşamıyorum.Bi çıkıpta hava alıp gelemiyorum.Etrafta amaçsızca dolaşan güruha karışamıyorum.Aralarına karışamadığımı bildiğimi bildiklerinden olsa gerek bunu bana belli etmiyorlar,ben usulca eve dönüyorum.Belki biraz uyursan herşey düzelir.Belki şehre bir film gelir,bir güzel orman olur yazılarda belki.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bitkisel,

Bu cok guzel Sezen Aksu sarki. Ben biliyorum.

Note: My wife received an answer from Turk Tekel.

I now know the history of "Samsun 216".

Take a look at my post titled "Neden Samsun216? Iste Cevabi".

Saglicakla,
Suleyman.

Adsız dedi ki...

'gülümse' parçasını çok sewerim ben.. önceden bende o kalabalığa karışıp başıboş dolaşırdım ama şimdi yapamıyorum..

Adsız dedi ki...

uyumaktansa amacsizca dolasan kalabaliga katilmak her zaman daha iyidir... hic olmassa sadece kendi nefesini alip vermektense baskalariyla ayni nefesi solursun ... tek paylasimin bu olsa da ...bir de bakislar var ki amacsizca dolassalar da girip de kalabaliga bir delikten cikmadan gozlerine bakarsan aslinda cok sey anlatirlar sana, en azindan amacsiz olmadiklarini, amacsizca yasanamayacagini.

asdfgh dedi ki...

bitkisel ben de defalarca denedim ama tek başıma başıboş dolaşamıyorum. o etrafta dolaşan bir sürü kişi sanki sürekli bana bakıyor, her yaptığımı takip ediyor gibi geliyor. evet bu yüzden tek başına gezen insanların arasında bile çok farklı gözüküyorum..ne yapmalı, ne etmeli?