6 Ocak 2006 Cuma

Sabah telefonun alarmını 15 dakika ileri alıyorum diye saati 15 dakika ileri almışım.Servisi kaçırmamak için evden bir çıkışım vardı ki ne ben yazayım,ne siz okuyun.Birde servis şoförünü fırçalıyorum,nerdesin lan sen diye.Adam ,abi saat daha 6buçuk niye bu kadar erken çıktın demesin mi? abondone oldum tabi.Evin saatine bakmayı akıl edemeyişim,okunan sabah ezanından işkillenmeyişim ayrı tartışma konuları onlara girmeyelim.

4 yorum:

simiole paris carnet dedi ki...

senin iyi bir tatile ihtiyacin var dostum

:)

un4tunately dedi ki...

hehee.. kesinlikle tatil sart.. :)

Adsız dedi ki...

ben de bir kere ezan caliyor diye yataktan firlamistim... iskillenmek mi denir artik ne denirse bir seyler durttu iste... bu arada isimsiz yazmak istemezdim yazdigim seyleri ama iste bir ismim yok blog um da yok belki bir gun olur simiole paris carnet arkadasimin blogunu gordukten sonra tanismamla blog olayiyla bir de senin blog un var tabii bitkiselhayat bu arada arada fotosentez yerine soluk alip ver ben deniyorum ii geliyor.

anonim dedi ki...

sahur vakti uyanıp okula gitmek için hazırlanmak,saatler geri alındıgında saati kurmayı unutup bir saat servis beklemek ve türevleri.. insanın kendini asırı aptal hissettigi "olası" durumlar..