23 Haziran 2006 Cuma

Hesap makinesiyle leblebi yazılabildiğini yıllar önce öğrenmiştim,ne kadar ilginç gelmişti o zamanlar.Günlerce üzerinde çalışmış başka kombinasyonlar oluşturmayı denemiştim.Tam işten çıkmak üzereyken patlakveren sorunu çözmeye çalışırken hiçbir şeyin o kadarda ilginç olmadığını birkez daha farkettim.Herşey olağan bu dünyada,şaşırmıyorum.Bağlantıları kuramıyorum,ilişkilendiremiyorum.Saçmasapan bişey.

7 yorum:

Margot dedi ki...

O zaman zaman saklandığı yerden çıkan ve arkadan sinsice yaklaşıp paat diye kafana vuran bir his. Bu his bana en çok boş bulunduğumda gelir. Öylece sersem, uyuşuk ve manasızca kalakalırım.

asdfgh dedi ki...

bazen duruyorum da "yahu ben niye buradayım?" diyorum..
margot'un dediği gibi bir şey..manasızca kalmak bazen her şeyi daha da iyi farketmemizi sağlıyor..o zaman şaşıracak bi' şey olmadığını anlayıveriyoruz işte..

Adsız dedi ki...

bide zelzele yazılabiliyordu..hala sıkıldıkça makineyle yazarım,maksat müdürüm iş yapıyor sansın...

sce dedi ki...

ya tamam bende itiraf edim ozman.. ben hiç yazamadım h.makinesiyle LEBLEBi... ühüüü... :(

anonim dedi ki...

artık ilginc gelmiyorsa hiç birsey biraz uzaklasma zamanı gelmiş demektir..

pamelanın sarkısını anımsattı "mardin görmek lazım.."

deniz dedi ki...

arada kendimizce ilginç seyler buluoruz anlaşılan.
ben de leblebi yazardım bir de 19 yasındaki bir oglanla 18 yasındaki bir kızı evlendirip(hesap makinesinde bu yazları yazıorduk) bişler daha yapıoduk iki yıl sonra deyip makinaye tersten baktıgımızda gebe yazısı çıkıodu, 2 yıl sonra diyorduk bebe cıkıyordu fln..ama sahiden çok eglenirdim bunu yaparken. :)
yagmur yagdıgında gökyüzüne dogru bakıp bu fıskıye nerden gelio acaba diye düşünürdüm.birileri bizi suluyormuş gibi gelirdi :D
eglenirdim anlayacagın.
arada yine eglenmek lazım.sacma seylere gülmek, sacma seylerle ilgilenmek lazım.diger turlu bizi içine alır bu yaşam bence.

RhâpSødy dedi ki...

bide gebze yazıodum ben. oturduum yer die :)