4 Ağustos 2006 Cuma

Herkes küçük mucizesinin gerçekleşmesini bekler, ama bu dünyada mucizelere yer yoktur.Mucizeler hakedenler için çok eskiden gerçekleşmiştir çünkü, hadi gerçekleşti diyelim beklendiği gibi olmaz eminim.Hayal kırıklığına uğrarız lan,umutlarımız suya düşer.Rahat mı batar bize bilmem,kırılacak hayalleri olmayan insanlar da vardır çünkü.Bir yudum temiz su için,bir avuç pirinç için herşeyini verebilecek hiçbir şeyi olmayan insanlar da vardır.Hayata dört elle sarılmayın boşadır, dünya yalandır.Yalancının önde gidenidir.

9 yorum:

deniz dedi ki...

yalan tabi.

asdfgh dedi ki...

candan erçetin de böyle diyordu bir zamanlar, ne kadar da doğru..
"bu yalancının mumu ölüme kadar yanacak ancak"

Adsız dedi ki...

umutlarımıız 'biz' istersek suya düşer,hayallrimiz 'biz'istersek siyaha boynır..ewet dünya merkezimde döner(nede olsa benim dünyam:))egom yüksek olduğundan böle diil,belki de merkezkaç kuvvetini hiçe saydığımdan..:P uzun zamandır bişiler yazmanı bekliodum..okumak 'mutlu' edio..:)

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

sana hemen bir recete yazalim:
-bol cikolata
-bol deniz kum gunes
-bol mucize. gelmeyecekse bile beklenmesi makbul olan mucize.

mucize ve aciz kelimeleri ayni kokten gelir, ne tuhaf di mi.

Adsız dedi ki...

bloğunu gazete ile özdeşleştirmiş olup her gün bişiler yazmanı bekliorum..sonra bunu da sıradanlaştırma çabamdan dolayı, kendime kızıyorum..sonuçta bi insanın hayatı ne kadar actionlu olabilir ki!!.(dilimize hangi ara yerleştiler:()!!

Gözen dedi ki...

malesef o kadar haklısın ki..

Adsız dedi ki...

ne güzel yazmışsın sen gene yaaaa

Elsa dedi ki...

mor ve otesinin mucize diye şarkısı var ya, ben de ordaki "mucize"ye inanıyordum. sonra bir gün, aniden, o şarkının sonunu farkettim. aylarca-yıllarca görmezden ve duymazdan geldiğim orası. hani diyor ya, "mutfakta çıplak ayak sesin,huzur mu bu mucize arzusu, sonsuzdum ve mahvoldum, güneşli gün yalanlarıyla avundum" keşke burayı farketmemiş-görmemiş-görmezden gelebilmiş olsaydım, sen de bu yazıyı yazmasaydın, insanlar malesef haklısın demeseydi - demek geldi içimden.

... dedi ki...

mucizelere inanmışımdr..
ve hayatta her zaman küçük mucizelere yer vardır.